Agenda

8:30 - 9:00	30 mins	Registration & refreshments
9:00 - 9:05	5 mins	Introduction
		CEW
9:05 - 9:30	25 mins	Ty Solar
		Glen Peters, CE Ty Solar
9:30 - 9:55	25 mins	Providing local energy for rural housing
		Andrew Padmore, Chief Executive, Egnida
9:55 – 10:20	25 mins	Community energy and housing – the missing links
		Douglas Stewart, CEO, Green Energy
10:20 - 10:30	10 mins	Update for new house builders
		CEW
10:30 - 10:45	15 mins	Q&A Discussion
10:45 - 11:00	15 mins	Refreshments & prepare for site visit
11:00 - 12:30	1 ½ hr	Site visit to Solar Hamlet
12:30 - 13:00	30 mins	Lunch at Rhosygilwen